Не по-малко от 500 000 -600 000 души  са прекарали

...
Не по-малко от 500 000 -600 000 души  са прекарали
Коментари Харесай

Доц. Мангъров: Хората, ако продължат да си седят у дома, ще се скапят!

" Не по-малко от 500 000 -600 000 души  са прекарали COVID-19 у нас. Няма логичност да може да седиш в метрото, а да не можеш да си в парка ", съобщи доцент Атанас Мангъров по Българска национална телевизия. Той добави, че хората не могат да стоят затворени още година.

  " Те ще се скапят, би трябвало да се научим да живеем с COVID-19.  Църквите не бяха затворени, нищо не се случи. В нашата страна в никакъв случай няма да се случи това, което се случи в Италия или Испания, просто тъй като тези две страни са на четвърто и пето място по дълготрайност на живота в света. Там има доста възрастни и уязвими хора ", сподели още той.

" Ваксина поне още 5 години няма да има. Какво ще вършим още 5 години? Ще стоим забулени, ще чакаме Господ  да слезе от горната страна ли? ", попита още той. 

" Аз не съм съпротива. Дразня се от някои неща, по тази причина и пиша на премиера ", завърши доц. доктор Атанас Мангъров.  Той сподели, че разнопосочните сигнали объркват хората. Дали да носим или да не носим маски – това нее толкоз значимо. Важното е хората да съблюдават хигиена и да си мият ръцете.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР